Hygieniapassin uusintatilaus

35,00 

Voit tehdä hygieniapassin uusintatilauksen Keudan kautta seuraavissa tapauksissa. Muissa tilanteissa toimithan Ruokaviraston (ent. Eviran) ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulla on mahdollisuus tilata Keudan kautta uusi kortti kadonneen tilalle tai nimen muuttuessa:

  1. jos olet suorittanut hygieniapassin Keudassa viiden vuoden sisällä ja osaamistestaaja on edelleen Keudan palveluksessa. Ole ensin yhteydessä alkuperäiseen osaamistestaajaan ja sovi hänen kanssaan asiasta. Sen jälkeen maksa uusintakortin tilaus.
  2. jos olet suorittanut hygieniapassin Keudassa viiden vuoden sisällä, mutta et muista kuka oli kortin myöntäjä, ole yhteydessä Anna-Maria Vaajoensuuhun, (anna-maria.vaajoensuu@keuda.fi). Hän neuvoo sinua eteenpäin.
  3. jos olet suorittanut aikanaan hygieniapassin muualla kuin Keudassa ja haluat tilata nyt uuden hygieniapassin tai -todistuksen voit hakea sen meidän kautta. Uudelleen hakemista varten tulee sinulla olla tallella joko alkuperäinen hygieniapassi tai -todistus. Ole tällöin yhteydessä Anna-Maria Vaajoensuuhun, (anna-maria.vaajoensuu@keuda.fi) ja saat häneltä ohjeet miten toimia.

Uuden hygieniapassin tai -todistuksen tilaaminen maksaa 35 €.

Tuotetunnus (SKU): HP01 Osasto: